FAQ van werkgevers van genomineerden

1. Een van mijn medewerkers is genomineerd, hoe komt dat?
Uw recruiter is namens u actief op zoek naar de beste professionals in de markt. Hij is voor uw organisatie bezig met het werven van de beste kandidaten voor de opdrachten van uw klanten. Daarbij is uw medewerker voor onze verkiezing blijkbaar niet onopgemerkt gebleven. Als gevolg daarvan is hij door hemzelf, door een relatie of door Freelance.nl voorgedragen voor een Recruiter Award.

Als uw recruiter voldoende stemmen weet te krijgen, kan hij of zij doorgaan naar de volgende ronde waarin hij kwalitatief wordt beoordeeld door een vakjury. De vakjury beoordeelt recruiters op zaken als bijvoorbeeld vakkennis, motivatie en duurzaamheid.

Als uw recruiter wint, dan krijgt deze de titel ‘Beste Recruiter 2019’ in de categorie waarvoor de recruiter is genomineerd. U krijgt daarnaast een award als ‘werkgever van’ de beste recruiter 2019 in de desbetreffende categorie.
 

2. Wat heb ik als werkgever aan deze verkiezing?
Een recruiter die een Recruiter Award 2019 wint, kan dat slechts als hij werkzaam is in een omgeving die vakkennis, positieve motivatie en het leggen van duurzame relaties bevordert.

Het in dienst hebben van een winnaar van de een Recruiter Award 2019 straalt uit op het imago van uw onderneming. Het onderstreept uw streven naar kwaliteit en duurzaamheid. En dat is een waardevolle boodschap naar uw klanten toe.

Daarnaast ontvangt iedere recruiter met voldoende stemmen een digitale benchmarkrapportage. Ook de deelnemende recruiters die uiteindelijk geen Recruiter Award winnen. In de digitale benchmark wordt de gegeven feedback van de stemmers terug gerapporteerd aan de recruiter. Deze digitale benchmark levert een unieke inkijk over zijn/haar performance en is een effectief hulpmiddel voor de evaluatie van zijn of haar acteren in de markt.


3. Wat kan ik als werkgever doen om mijn genomineerde(n) te promoten?
Om door te gaan naar de volgende ronde heeft uw recruiter allereerst stemmen nodig. In iedere categorie worden uit de vijf recruiters met de meeste stemmen drie van hen geselecteerd voor de volgende ronde. Als werkgever kunt u uw collega’s en relaties die met de betreffende recruiter hebben gewerkt oproepen op hem of haar te stemmen. Tip: gebruik daarvoor het promotiemateriaal dat u kunt downloaden op de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

U kunt dit promotiemateriaal ook gebruiken onder uw e-mails, die van uw collega’s, op uw website en op social media accounts.
 

4. Krijg ik als werkgever van de winnaar ook een onderscheiding?
Jazeker, de organisatie is zich er zeer van bewust dat geen recruiter een Recruiter Award kan winnen, zonder actief te zijn in een omgeving die positiviteit, kwaliteit en duurzaamheid bevordert. Als uw recruiter winnaar is van een Recruiter Award 2019, dan heeft hij of zij zich kunnen ontwikkelen tot het kwalitatief hoogwaardige niveau dat hij heeft als direct gevolg van hoe in uw organisatie wordt omgegaan met zaken als vakkennis, kwaliteit en duurzaamheid. Ook dat is een onderscheiding waard!

De direct leidinggevende van kanshebbers of hun directie zijn dan ook van harte uitgenodigd op de feestelijke uitreiking om ook hun onderscheiding in ontvangst te nemen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details