Jury

Nadat tot en met 21 maart 2019 op de recruiters en de bureaus is gestemd, kiest de vakjury per categorie uit de top 3 van recruiters en bureaus voor de volgende en laatste ronde. Daarin presenteren zij zich aan de vakjury die hen beoordeelt op zaken als vakkennis, motivatie en visie. 

De vakjury stelt zich graag voor:

  • Josien van Breda (voorzitter)
  • Margreet Drijvers (directeur Platform Zelfstandige Ondernemers)
  • Jaap Meinert Haasnoot (corporate opdrachtgever)
  • Yvette van der Vliet (Recruitment Consultant & ondernemer)

Josien van Breda (Juryvoorzitter)
“Mijn expertise is de toekomst van de Nederlandse arbeidsmarkt en de opkomst van freelancers. Als directeur van FNV Zelfstandigen tot eind 2017 heb ik mij ingezet om de belangen van de zelfstandig ondernemers hoog op de politieke agenda te krijgen. Tegenwoordig ben ik voorzitter van het Platform ZZP Dienstverleners van de ABU. Met mijn achtergrond als jurist, adviseur, bestuurder en politica, streef ik naar de ideale balans op de arbeidsmarkt tussen regelgeving, ondernemerschap en toegevoegde waarde. Dat zijn ook de dingen waar ik vanuit de jury op zal letten”

 

 

 

 

 

 

 


Margreet Drijvers (Directeur Platform Zelfstandige Ondernemers-ZZP)
“Als directeur van PZO behartig ik de belangen van mijn leden en zelfstandig ondernemers in brede zin om het ondernemersklimaat te optimaliseren. Daarnaast ben ik al bijna twintig jaar zelf zelfstandig ondernemer. Ik ben een van de oprichters van HarveyBloom, een coöperatie van ondernemende consultants. In de jury zal ik kijken op welke manier de recruiter de belangen van de freelancer meeneemt in zijn werkwijze.”

 

 

 

 

 

 

 

 
Jaap Haasnoot (Managing Director HR FedEX Express)
“Al meer dan 10 jaar ben ik actief in diverse HR eindverantwoordelijke functies. Onder andere bij Schiphol, Thomas Cook, FedEx en TNT. Op dit moment ben ik Managing Director HR Services Benelux bij FedEx Express. Door mijn functie heb ik geregeld contact met recruiters voor verschillende functies. De meerwaarde van deze jury is dat het mes aan twee kanten snijdt. Het geeft mij een mogelijkheid om recruiters feedback te geven op hun manier van werken, tegelijkertijd hoor ik graag van de genomineerden waarin een goede recruiter zich onderscheidt.”

Yvette van der Vliet (Recruitment Consultant & ondernemer)
“Recruitment, direct search, executive search, talent acquisition, headhunting of hoe je het ook wilt noemen, vind ik een fantastisch vak. Alles komt er in samen; psychologie, economie, strategie & diplomatie. Ik ben ruim 20 jaar actief in de recruitment branche, als consultant, manager, directeur en eigen ondernemer. Ik geloof dat een goede recruiter zich erin onderscheidt, dat hij vanuit een persoonlijke benadering kandidaat en organisatie verder kan brengen dan waar ze ieder nu staan.”

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details